MassiveBoard WPC teraszburkolatok

Lakossági és közületi használatra, 5 év teljes körű garanciával

A sötétbarna és szürke színben elérhető MassiveBoard WPC járófelület kifejezetten nagy igénybevételre, közületi felhasználásra tervezett burkolat, amely lakossági vásárlóink körében is nagy népszerűségnek örvend.

Extrém módon megerősített X-borda szerkezettel és peremekkel, valamint jelentősen megvastagított kopófelülettel bír, így intenzív közületi használatra is alkalmas. Faliszt és polietilén keverék alapanyagában színezett, emiatt intenzív közületi igénybevétel esetén sem lesz látható nyoma a felület kopásának. Az elmúlt években egyre nagyobb az igény a széles teraszburkolati szálakra, a 180 mm széles járófelület nem csak a telepítés hatékonyságát növeli jelentősen (közel 40%-al a 145 mm széles termékekhez képest), de csökkenti a szükséges segédanyagok mennyiségét és így a telepítés költségét.

A burkolat megvásárlásától számított 5 évig teljes körű garanciát biztosítunk a garancialeírásnak megfelelő telepítés esetén.  


MassiveBoard WPC teraszburkolat

Színek: sötétbarna

Méret: 1800x25x3900 mm
Felület: mikrobarázdált és faerezetesen kefézett/ 3D faerezetes hullámprégelt
Fugatávolság: 5 mm
Tömeg: 19,03 kg
Terhelhetőség: 500 kg/m2
Bruttó listaár: 19 490 Ft/szál
Igénybevehető kedvezmények:
Referenciafotós és mennyiségi kedvezmény
Készletről elérhető 


MassiveBoard WPC teraszburkolat referenciafotók

A megadott m2 árak tájékoztató jellegűek, vágási veszteség nélkül értendők és tartalmazzák a járófelületet, az alapidomokat és köztes rögzítőkapcsokat, de nem tartalmazzák az indítókapcsokat és a rögzítőcsavarokat.